Aankomend congres: Global Evidence Summit

Shows people at a conference and text: four global leader organizing partners, attendees from 75 countries, health, education, social justice, environment and climate change, over 1300 attendees in 2017.

Van 10 tot 13 september wordt de tweede editie van de Global Evidence Summit (GES) in Praag georganiseerd door vier grote partijen: Cochrane, Joanna Briggs Institute, Guidelines International Network en de Campbell Collaboration. Dit is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met het ontwikkelen van systematische reviews en wetenschappelijke kennis gebruikt in de praktijk en beleid van diverse sectoren. Het gaat dus niet alleen over de gezondheidszorg, maar ook over onderwijs, sociale en strafrechtelijke rechtvaardigheid, het milieu en klimaatverandering. 

Voor wie: onderzoekers, beleidsmakers, richtlijnontwikkelaars, zorgprofessionals, managers, vertegenwoordigers en gebruikers van sociale voorzieningen of gezondheidszorg.

Voor patiënten, gebruikers van zorg en hun vertegenwoordigers is een subsidie aan te vragen tot 9 mei 2024. Klik hier voor informatie over deze subsidie.

Meer informatie is te vinden op de website van de Global Evidence Summit