Geïnteresseerd in onderzoek naar meetinstrumenten?

graphical display of healthcare workers processing patient information

Binnenkort start de COSMIN Onderzoekers Club, een Nederlandstalig discussieplatform met maandelijkse online bijeenkomsten voor onderzoekers die betrokken zijn bij klinimetrische studies of geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen, evalueren en selecteren van meetinstrumenten.

 

De COSMIN Onderzoekers Club richt zich op klinimetrie, het gebruik van COSMIN tools en systematische reviews van meetinstrumenten (PROMs en andere type instrumenten). Als lid van de club krijg je de kans om je onderzoek te presenteren, vragen te stellen en feedback te geven en te ontvangen.

 

De clubbijeenkomsten worden maandelijks gehouden via Teams. Tijdens deze bijeenkomsten wordt doorgaans een korte presentatie gegeven door een van de clubleden over een klinimetrisch vraagstuk, gevolgd door een interactieve discussie.

 

De eerste bijeenkomst van de club zal plaatsvinden op dinsdag 4 juni tussen 10 en 11u. De agenda voor aankomend jaar is op de COSMIN website te vinden. Hier is ook meer te vinden over de Engelstalige club, gericht op internationale onderzoekers.

 

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de COSMIN Onderzoekers Club? Of ken je anderen die mee willen doen? Meld je dan aan via: https://forms.office.com/e/4rm4bPqSBg.